Typisch Eindhoven: wat is er allemaal te doen, te zien en te beleven!

Kom naar de meest gemoedelijke Brabantse stad Eindhoven! Bezoek het Wilhelminaplein wat bekend staat om zijn ‘bruine’ kroegen. Aan de Emmasingel ligt het Philips Museum. Iedere Nederlander weet waarschijnlijk wel dat deze fabrikant voornamelijk bekend is geworden om zijn gloeilampen. Bezoek het Stadswandelpark, waar u heerlijk kunt wandelen en genieten van de fraaie beeldende kunst die verspreid over het park te vinden is. Veel van de bezienswaardigheden bevinden zich en en om het centrum, waardoor het allemaal goed op loopafstand te doen is. We hebben diverse typische en culturele uitjes en activiteiten in Eindhoven voor u geselecteerd. Stel samen met onze Eindhoven specialisten uw typisch Eindhoven uitje samen, want er is nog zoveel meer. Bel: 040 – 76 000 84

Walking Dinner Eindhoven

Geniet van een heerlijk driegangendiner in drie verschillende restaurants. Tussen de gangen door leert u de mooiste plekjes van Eindhoven kennen.

Geheimen van Eindhoven

Kris Kras door de stad liggen de antwoorden verscholen op de meest originele vragen die u ooit in een speurprogramma bent tegengekomen. Wat is hier gebeurd in WOII en wat valt er voor de kerk te zien?

Escape City – Escape Room voor grote groepen

Speel het bekende spel 'Escape Room' nu als uniek stadsspel. De sport van het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdeel van dit ultieme teamspel. Strijdend in teams is er maar…

Escape Dinner Room – Nieuw speldiner

Een tafel-dinerspel vol raadsels, clues, krakende hersens en noodzakelijk teamwork. Iedereen kan meedoen, want het komt gelukkig niet alleen aan op denkwerk. Uiteindelijk gaat het om de meeste punten. Doorloopt uw team de drie gangen van dit speldiner het slimst?

Cursus Plat Brabants

Hedde da geheurd?! Wij bieden nu ook onze cursus Plat Brabants aan in Eindhoven. Maak kennis met het traditionele oerdialect van Eindhoven en echte tradities uit Lampegat.

Escape City stadsspel, borrel en diner

Speel Escape City, speciaal voor groepen groter dan 20 personen. Strijdend in teams is er maar één weg naar 'buiten'. Na dit teamuitje is de welverdiende borrel en een heerlijk diner een must! Een geweldig stadsspel vol teambuilding.