Stadsspellen vol teambuilding en fun in Eindhoven

Op zoek naar een originele en gezellige teambuilding activiteit in Eindhoven? Ontdek de bijzondere en soms geheime plekjes van Eindhoven tijdens een stadsspel vol teambuilding en gezonde competitie. Boek onze unieke stadsspellen en beleef Eindhoven met uw collega’s en vrienden.
Bel: 040 – 76 000 84

Wie is de Mol? – The Official Game

Speel de officiële "Wie is de Mol?" – The Game nu zelf. Een volledig nieuwe 2.0 productie in samenwerking met mediabedrijf IDTV. Dit is de enige echte Wie is de Mol vol herkenning en spanning.

Geheimen van Eindhoven

Kris Kras door de stad liggen de antwoorden verscholen op de meest originele vragen die u ooit in een speurprogramma bent tegengekomen. Wat is hier gebeurd in WOII en wat valt er voor de kerk te zien?

Escape City – Escape Room voor grote groepen

Speel het bekende spel 'Escape Room' nu als uniek stadsspel. De sport van het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdeel van dit ultieme teamspel. Strijdend in teams is er maar…

BE-SMART – Teambuilding CityGame

Een leuke teamuitdaging, dat is wat u te wachten staat. Helemaal als blijkt dat u voor deze citytour met een smartphone en plattegrond het mooie centrum van Eindhoven in wordt gestuurd.