Sportieve uitjes en activiteiten in Eindhoven

Outdoor activiteiten in Eindhoven. Ja, het kan echt! In de vele (sport)parken in en om Eindhoven. Op en top teambuilding met een sportief randje. Van actief tot spectaculair. Het niveau van de actieve uitjes naar sportieve uitjes in Eindhoven kunnen we in gezamenlijk overleg bepalen en aanpassen naar iedere groepssamenstelling. Alles onder professionele begeleiding van Uitjesbureau instructeurs.
Bel: 040 – 76 000 84

Zeskamp

Een spectaculaire activiteit, waarbij de sportiviteit in de groep getest wordt. De teams komen op alle onderdelen in actie, maar krijgen steeds met andere tegenstanders te maken. De perfecte activiteit voor een teamuitje waar iedereen aan kan deelnemen!

FietsFeest in Eindhoven

De leukste puzzeltour op de fiets! Kris kras door de stad vindt u de antwoorden op de ludieke, historische, educatieve en onverwachte vragen. Weet u het juiste fietspad te vinden? Onze plattegrond geeft u het juiste richtingsgevoel.

Sportdag voor bedrijven, scholen en groepen

"Sportdag… Nee toch? Dan moet je zeker veel te actief zijn en met te fanatieke sporters." Niets is minder waar. Iedereen neemt juist deel aan ontspannen en originele activiteiten, die voor iedereen prima te doen zijn. EindhovenUitjes.nl zorgt voor de…

Cycling Dinner

Met de wind in de rug uitblazen van het voorgerecht en onderweg een groot verlangen naar het hoofdgerecht. En ondertussen alle tijd om gezellig weer even bij te praten met uw collega’s! Lees hier alles over het Cycling Dinner!

Expeditie Robinson

Bent u een echte Robinson Crusoe, kom erachter tijdens het ultieme overlevingsspel! Teambuilding en overlevingsdrang zijn hier de belangrijkste elementen. Diverse proeven zult u moeten doorstaan.