Innovatieve teamuitjes gestuurd met tablet!

Interactie en teambuilding staan centraal bij onze tablet teamgames hartje Eindhoven. Directe actie en reactie via tablet met een speciale Eindhoven App. Ontdek Eindhoven met je team en speel tactisch tegen andere teams in de stad. Speur naar vragen en opdrachten en uiteindelijk naar de overwinning met de nieuwste tablet teamgames!
Bel: 040 – 76 000 84

Wie is de Mol? – The Official Game

Speel de officiële "Wie is de Mol?" – The Game nu zelf. Een volledig nieuwe 2.0 productie in samenwerking met mediabedrijf IDTV. Dit is de enige echte Wie is de Mol vol herkenning en spanning.

Escape City – Escape Room voor grote groepen

Speel het bekende spel 'Escape Room' nu als uniek stadsspel. De sport van het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdeel van dit ultieme teamspel. Strijdend in teams is er maar…
VR-Game

Virtual reality dinerspel – VR Dining – Game Edition

Het virtual reality dinerspel, onze unieke combinatie van futuristische teambuilding en ouderwets gezellig eten. Beleef fantastische virtual reality ervaringen als team. Dit spel is een perfecte teambuilding voor het werken in de 21e eeuw waar ook steeds vaker op verschillende…

BE-SMART – Teambuilding CityGame

Een leuke teamuitdaging, dat is wat u te wachten staat. Helemaal als blijkt dat u voor deze citytour met een smartphone en plattegrond het mooie centrum van Eindhoven in wordt gestuurd.