Ranking the Battle Quiz

Prijs vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW

Kent u het programma “Ranking the stars”? Bekende Nederlanders ranken elkaar, maar hoe brengt u het ervan af tijdens onze versie van “Ranking the Battle”? Hoeveel weet u van uw Bekende Collega’s? Welke collega laat elke donderdagavond de hond van de buurman uit en wie zingt er elke donderdagavond karaoke in het café? U zult verrast zijn welke bijzondere hobby’s en gewoontes uw collega’s er soms op nahouden.

Ranking the Battle Quiz – leer uw collega’s nog beter kennen!

Speel vandaag het spel met uw collega’s in Eindhoven. Hoe rankt u bijvoorbeeld de directrice bij de vraag wie er het vaakst sport en wie er het populairst was op de middelbare school? Wie heeft de meeste baantjes gehad en wie is er het meest verzorgd?

Natuurlijk moet u na iedere ronden aangeven wie u dacht dat alles goed had! Wie heeft u uiteindelijk het best ingeschat? En waarom houdt u er eigenlijk zulke vreemde gewoontes op na? Ja u komt echt veel te weten over u zelf maar vooral ook over uw eigen collega’s!

En de winnaar? Die gaat er met meer dan de eer vandoor!

De Ranking the Battle Quiz in Eindhoven is inclusief

  • Presentator
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking met prijs voor winnende team
  • Eén consumptie per persoon
  • Teambuilding
  • Quizvragen op maat gemaakt

Pers.Prijs
> 50€ 27.50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 31.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 34.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.