FietsFeest in Eindhoven

Prijs vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Met een opdrachten- en vragenboek, samengesteld door de bewoners van Eindhoven, een plattegrond en het juiste richtingsgevoel sturen we u vandaag op fietspad. Een fietstour door Eindhoven, maar dan nét even wat anders. Wij bieden namelijk het FietsFeest aan!

De fietstour kris kras door Eindhoven!

Lekker fietsen door Eindhoven zonder doel, maar wel met een opdracht! Zo ontdekt u op een sportieve wijze op één dag een groot deel van Eindhoven. Door onze vragen en het opdrachtboek bepaalt u zelf de koers. Wat een feest! Eindhoven is een prachtig gebied met oneindige uitzichten.

Na een kleine drie uurtjes (incl. ruime stops) heeft u geen zadelpijn, maar wel meer van Eindhoven gezien dan dat u van te voren had kunnen bedenken! En de winnaars met de meest goede, maar vooral originele antwoorden worden op een passende wijze beloond!

Het is natuurlijk mogelijk om deze gezellige middag in Eindhoven te combineren met een heerlijke lunch of diner in één van de restaurants waarmee EindhovenUitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de mogelijkheden!

Het FietsFeest is inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen
  • Fietshuur
  • Eén consumptie p.p.
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team

Pers.Prijs
> 50€ 32.50 p.p. excl BTW
20 - 49€ 36.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.